Centas är en teknikleverantör med lång erfarenhet och bred kompetens. De har teknik för alla typer av event, oavsett storlek. Genom åren har de hjälpt sina kunder med mässor, konferenser och möten. När du hyr konferensteknik genom Centas kan du känna dig trygg med att du får teknik med hög kvalitet och att du får hjälp av kompetent personal, vilket är avgörande för hur deltagare under evenemanget kommer att uppfatta och minnas det. 

Ljud, ljus och bild

Tekniken som oftast efterfrågas till event är ljud, ljus och bild, alltså mikrofoner, högtalare, lampor, kameror och skärmar. För att de olika delarna ska fungera tillsammans krävs dock en hel del annat, som mixerbord, ljusbord, datorer och tiotals meter med kablar för att få ihop all teknik till en enhet. 

Centas projektledare och tekniker säkerställer att tekniken fungerar och att de olika delarna arbetar tillsammans för en bra helhetsupplevelse. 

Teknik till mässor

Ska ert företag delta på en mässa krävs ofta en monter av något slag. Centas har ett stort lager av monterdelar från beMatrix. Genom det flexibla systemet, vars stomme är byggt i aluminium för att väga så lite som möjligt, går det att skapa alla typer av former på er monter. Dessutom är systemet anpassat för att kläs i alla olika typer av material. Ni kan trycka tyg och spänna upp på montern eller skapa rörligt material som sedan kommer att visas på LED-skärmar som kan monteras på stommen från beMatrix. 

Centas hjälper er planera

Kort sagt kan Centas leverera all teknik ni behöver, konfigurera den till perfektion och även komma med råd och tips för att förhöja upplevelsen under eventet. Behöver du någon att bolla med inför eventet kan du ringa Centas projektledare som guidar dig till en lösning som passar ert företag och det event ni planerar.