När det är något fel på din mobiltelefon behöver du få den lagad. För mobilen är idag en av våra absolut viktigaste tillhörigheter. Därför är det av yttersta vikt att den fungerar som den ska och inte ger dig huvudbry. Fungerar din smartphone som den ska? Annars bör du laga din iPhone hos Appfix.

Appfix är en oberoende reparatör av mobiltelefoner. Företaget är beläget centralt i Borås och kan hjälpa dig genom att laga allt från din gamla iPhone 3Gs till din betydligt nyare iPhone 11.

Dessa är ett axplock av de många sätt på vilka du kan laga din iPhone hos Appfix:

  • byta ut din trasiga display
  • byta din iPhones chassi eller baksida
  • ersätta låsknapp, volymknappar och andra komponenter.

Goda skäl att laga din iPhone hos Appfix

Det finns goda skäl till att du inte vill försöka byta ut displayen på din mobiltelefon på egen hand. Trasig display är en vanlig anledning till att man som kund väljer att laga sin iPhone hos Appfix i Borås. Ett displaybyte är nämligen en väldigt känslig process som innefattar många steg. Innan bytet av display har genomförts på ett korrekt sätt är inte din iPhone säker att använda. Därför gör du bäst i att låta proffsen laga din trasiga display!

Batteriet är en annan komponent i en modern mobiltelefon som är helt avgörande för din mobiltelefons funktionalitet. När du väljer att laga din iPhone hos Appfix kan de hjälpa dig att byta ut batteriet i din mobil. Just batteriet är dessutom en komponent som med tiden blir allt sämre och i förlängningen gör din mobiltelefon i princip oanvändbar. Så genom att byta ut batteriet kan du skaka nytt liv i din mobiltelefon på ett effektivt och prisvärt sätt!

Volymknapparna är ytterligare en del av din mobiltelefon som ibland skadas och behöver ersättas. När detta sker kommer du inte kunna höja och sänka volymen. Därför bör du snarast möjligt fatta beslutet att laga din iPhone hos Appfix som då byter ut volymknapparna. När detta är gjort kan du återigen njuta av musik, videoklipp och filmer i din mobil utan att behöva ha en statisk ljudnivå!