Företag i logistikbranschen som behöver ett enhetligt sätt att överblicka sina ordrar, historik och själva leveranskedjan är målgruppen för WooCommeerce. Att följa hela leveranskedjan enkelt i sin mobil är något som kunderna idag med sina smartphones nästintill förväntar sig att kunna göra utan problem. DB Schenker samt WooCommerce erbjuder en smidig och enhällig lösning på allt detta och säkerställer att både kunden och företagen blir nöjda.

Hur installerar man DB Schenker

  • Registrerar ett konto på WooCommerce och onlineforce
  • Installerar plugginet och länkar samman den med sitt wordpress-konto
  • Integrerar alla nödvändiga inställningar till Unifaun

De flesta stora leveransfirmor idag använder sig av någon app som kunderna kan ladda ner för att hålla koll på sina ordrar. Det är dock en sak vad en privatperson behöver hålla koll på i form av beställningar och helt annan vad ett företag behöver säkerställa i form av informationsflöde.

WooCommerce erbjuder helhetslösningen som gör att företagen enkelt kan hålla koll på paketet som ska levereras. Integrationen följer alla led från att kunden gör en beställning i webbshopen till att den packas ihop på lagret och sätts i en budbil eller på cykel för leverans. Budkillen, eller tjejen, hanterar även i sin app information om när leveransen förväntas vara på väg och när kunden kan göra sig redo att ta emot. På hemsidan finns en enkel och illustrativ video där man ser händelseförloppet och enkelheten för både leverantören och slutkunden.

DB Schenker ger en helhetsbild

Själva installationen är en snabb och enkel process som går att få hjälp med. Naturligtvis erbjuder WooCommerce även kundsupport och vägledning i hur man smidigast och enklast använder tjänsterna. Priser på kundsupporten varierar beroende på hur mycket eller lite som kunden känner att den vill ha hjälp med.

Menyvalen i appen går att installera och hantera så att man får upp så mycket eller lite information som behövs för att överblicka det som är viktigt för varje enskild kund. DB Schenker erbjuder en smidig och enhällig lösning på allt detta och säkerställer att både kunden och företagen blir nöjda. Här går det att se var paketen är, beställare, mottagare, adress samt vilket budföretag som står för slutleveransen till kunden och när paketet lämnade lagret och sattes i bilen med mera.