Frukostcatering blir allt vanligare – både bland företag och privatpersoner. Att börja dagen gemensamt med en god frukost är trevligt oavsett om det är familjen eller de anställda som träffas. Vad det kostar? Här följer några prisexempel från företag i Lund som har detta cateringalternativ.

Färdiga ”buffépaket”

Ett företag erbjuder ”Frukostbuffé” samt ”Stor frukostbuffé” även om buffé är något missvisande. Det är inte en klassisk buffé där man får äta hur mycket man vill. Däremot kanske samma lyxkänsla ges när en fin frukost levereras till dörren. Företagets största frukostpaket innefattar smörgås, smör, pålägg, ägg, juice och ”en överraskning”. En grundfrukost helt enkelt som kan kompletteras med kaffe. Minsta beställningen är på 20 personer och då ingår utkörning inom Lund.

Buffépaket genom Lunds catering

Ett annat cateringföretag i Lund erbjuder liknande upplägg, dvs. att kunden kan välja mellan färdiga frukostpaket eller bygga ihop med olika delar. Upplägget är mycket lika med en baguett med skinka/leverpastej och ett flertal olika grönsaker. Till detta ett ägg och juice. Önskas kaffe får detta köpas separat. Alternativt byggs frukosten ihop av exempelvis surdegsfralla, kaffe och juice men då får ägg och kaffe köpas till som tillägg.

Beställ via catering i Lund

Frukost via catering kan idag beställas från flera olika företag. Flera renodlade cateringföretag har frukost på menyn men det går även att beställa från bagerier, matvarubutiker och restauranger. Generellt är det enklare att ordna en frukost en varm mat. Därmed kan även fler aktörer slåss om kunderna. Det som skiljer är främst inom vilka områden som de kan leverera och vilket utbud som erbjuds. De stora cateringföretagen brukar ha bredast utbud och störst område de kan leverera på. Dessutom brukar de vara mest flexibla gällande leveranstider. Men då får man även räkna med något högre priser vilket även exemplen ovan visar. Men smakar det extra – så kostar det extra. Främst är det företag som väljer få frukost levererad inför personalmöten som ligger på morgonen. Men en del privatpersoner beställer även catering på morgonen – vid exempelvis bröllopsdag eller födelsedag.

Det är vanligt att boka catering i Lund vid större event och enklare sammankomster. Fördelarna är många när man tar in sakkunniga för denna leverans!