Det finns många olika elbolag att välja mellan på den svenska elmarknaden. En fördel med vår inhemska marknad är just denna pletora av alternativ för oss konsumenter att välja bland. Du kan till exempel stanna kvar hos något av de större bolagen om du känner för det. Eller så kan du spana in någon av de spännande uppstickarna, såsom Greenely. Det finns många fördelar med att göra det senare och här belyser vi några av dessa!

Därför bör du välja Greenely som elleverantör

Varför bör du då välja just denna elleverantör, kanske du frågar dig? Anledningarna till att du kan vilja välja Greenely inkluderar bland annat följande skäl:

  • Det är ett grönare alternativ. Den el som du köper från dem är märkt Bra Miljöval. Detta betyder att elen till fullo är förnyelsebar och hållbar. Detta är nämligen en certifiering som Naturvårdsverket ger de alternativ som anses vara grönare än andra. Så om klimatfrågan ligger dig varmt om hjärtat är detta ett närmast givet val för dig!
  • Du betalar ett timpris för elen. En annan fördel med att välja denna elleverantör är att de bara tillhandahåller elavtal som baseras på timpriser. Detta betyder att priset på el fluktuerar på timbasis och ibland är betydligt lägre än annars. Detta kan vara en fördel för dig som konsument då du kan dra nytta av denna egenskap. Till exempel kan du passa på att ladda din elbil under den tid på dygnet som elen är billigare.
  • Du kan ta del av ett förmånligt erbjudande. Vissa leverantörer av el erbjuder sina kunder möjligheten att ta del av förmånliga erbjudanden. Greenely är inget undantag från denna regel – de erbjuder dig just nu möjligheten att teckna ett 6 månader långt avtal utan avgift. Allt du behöver göra är att knappa in en rabattkod på deras webbplats. Klicka dig vidare för att läsa mer om denna elleverantör samt se vilka erbjudanden de har för dig!

Om du vill göra som mer än 150 000 användare bör du ladda ner deras app. Vi rekommenderar också att du besöker deras webbplats för att läsa mer om dem och deras erbjudande!