Lidingö är en härlig plats för konferens av flera olika anledningar. Först och främst har det att göra med närheten till Stockholm, då detta gör att det är enkelt för alla deltagare att ta sig till anläggningen. Med en kort resa från Stockholms city kan alla deltagare, oavsett varifrån de rest, lätt och snabbt komma till Lidingö. Väl på plats får man en upplevelse av lugn och ro trots det nära avståndet till huvudstaden. Detta är en mycket praktisk lösning då man får både en avkopplande miljö att hålla sin konferens på och en närhet till utbudet som finns i Stockholm.

Blandning av natur och city-puls

Man kan ta del av både lugnet och storstadspulsen på en och samma gång, och detta gör att konferensen blir mer fulländad för alla som tar del av den. Denna typ av allt-i-ett lösning är mycket populär, vilket man märker på antalet konferenser som hålls just på Lidingö. Det viktiga för många är att det är lugn och ro där konferensen hålls så att man, som grupp, inte störs av för mycket annat som finns runt omkring. När det sedan är dags för kvällens underhållning är det bekvämt att kunna ta sig in till stan för att sedan åka tillbaka och vakna upp till fågelkvitter och lugn och ro.

Att man får tid både för effektiva och givande möten, tid för att umgås och prata och möjligheten till att varva ner tillsammans är viktigt för alla konferensdeltagare. Lidingö som plats erbjuder detta till alla sina besökare, så det är lätt att gilla och återkomma till denna plats. Idag finns det mängder av olika alternativ när det kommer till konferenser och detta märks tydligt i marknadsföringen bland konferensanläggningar. Idag vill besökarna ha mer av det hälsosamma och detta ser man en tydlig trend i idag. Istället för en köttbit och vin så erbjuds man på många platser istället nyttiga och hälsosamma grönsaksjuicer, soppor med mera.

Oavsett om det är på Lidingö eller på en annan plats som man ska ha sin konferens så kan man räkna med att ekologiska råvaror som bjuds efter säsong finns på tallrikarna. Det är stor skillnad på vad för slags mat som serveras idag från tidigare. Detta är såklart toppen för alla som bryr sig om sin egen hälsa och miljön, så det är trevligt att dessa alternativ finns idag.

Konferensanläggningar Lidingö

Det finns ett stort antal konferensanläggningar att välja bland i Sverige som nation. Här finns en bra förteckning att ta del av för den som vill hyra konferensanläggningar. Bland de anläggningar som finns på Lidingö kan även Blue Hotel vara ett bra och uppskattat tips.