Det finns ingen som inte har nytta av en penna. En penna med tryck är så ledes en företagares bästa vän, eftersom den kan delas ut och uppskattas av vem som helst. Det ger effektiv och billig reklam och är faktiskt en utav världens mest använda och vanliga reklamprodukt. Fördelarna med tryckta pennor är många – några av dom kan du läsa mer om här.

Billig och effektiv reklam

Har du någon gång varit på konferens har du säkerligen gått därifrån med en penna med tryck. Detsamma om du varit på mässa eller bara ett vanligt möte. Dessa pennor delas ut frekvent av företagare i alla tänkbara branscher och används sedan gärna av mottagaren så länge den håller. En penna med tryck är enkel att dela ut och som sagt vanliga i alla typer av sammanhang. Ska man delta på en mässa är det den första typen av reklamprodukt man bör se till att införskaffa. Att ha ett gäng liggandes på kontoret för kunder och besökare att plocka med sig är också en bra idé. Den lilla pennan, hur betydelselös den än må se ut, gör nämligen väldigt bra reklam.

Dessutom är pennor med tryck relativt billiga att köpa in och det kostar inte särskilt mycket att få dom tryckta med företagets namn eller logga heller. En penna med tryck är alltså en företagares bästa vän i flera avseenden – inte minst för att det ger effektiv och billig reklam.

Designa din egen penna med tryck

Att designa en egen penna med tryck är både enkelt och roligt. Man kan välja mellan olika färger och modeller för att göra den så personlig som möjligt, och trycket blir förstås pricken över i:et för att användarna ska kunna koppla den till företaget.

Ha gärna följande tips och råd i åtanke när du gör din beställning:

  • Tänk på miljön – välj en penna i till exempel trä eller återvunnet material.
  • Köp ett stort antal på en gång – det ger ofta ett lägre styckpris.
  • Köp olika modeller – t.ex. blyerts och bläck.

När dina nya pennor anländer är du rustad för att sprida reklam i alla situationer, stora som små, utan att ha spenderat en förmögenhet på just reklam, som annars kan vara ganska dyrt. En smart lösning för dom flesta!