Det finns flera olika iPhone 13 Pro skal i silikon att välja mellan på dagens marknad. Därför kan du kosta på dig att vara lite kräsen och välja ett mobilskal som är optimalt för dig och din mobiltelefon. Nedan går vi igenom vad du bör tänka på när du gör ditt val av skal. Så läs vidare för att få tips som kan underlätta valet av mobilskal!

4 tips som underlättar ditt val av iPhone 13 Pro-skal i silikon

När du ska köpa ett mobilskal i silikon till din smartphone bör du bland annat tänka på att:

  • Prioritera greppvänlighet och funktion framför färg och form. Du vill gärna välja ett iPhone 13 Pro-skal i silikon i en färg som passar din stil. Men det finns även flera andra saker att ta hänsyn till. Till exempel bör du ta i beaktande hur skalet ligger i din hand. Många mobilskal är lite extra greppvänlig och hjälper dig genom att minimera risken för att du tappar din mobil överhuvudtaget.
  • Välj ett mobilskal som är anpassat för din mobiltelefon. Undvik skal som inte är anpassade för just din modell av mobiltelefon. Du bör bland annat vara uppmärksam på hur väl skalet passar din smartphone. Till exempel bör det finnas öppningar för kameralinserna och portar, och dessa bör vara tillräckligt generösa för att undvika att du får svårt att använda din mobil.
  • Skaffa ett lagom tjockt skal utifrån ditt behov. Det är viktigt att skalet är tillräckligt tjockt för att skydda din telefon på ett bra sätt. Men vissa tjockare mobilskal kan ibland göra det svårt att ladda din mobil trådlöst. Så testa gärna skalet innan du köper det för att säkerställa att du gillar hur det funkar.
  • Överväg att skaffa ett mobilskal med inbyggd laddning. Ligger du ofta på gränsen för vad din smartphone klarar av när det kommer till batteritid? Idag finns det flera mobilskal med inbyggd laddning att välja bland på marknaden. Det betyder att du kan hitta ett mobilskal med inbyggd trådlös laddning. Ett sådant kan både skydda din smartphone från skada samtidigt som det laddar upp din mobiltelefon.